Een netwerkgroep bestaat uit maximaal 15 professionals uit dezelfde beroepsgroep die werkzaam zijn in verschillende bedrijven in de eigen regio. We zorgen ervoor dat er geen concurrerende bedrijven bij elkaar in een groep zitten. Vijf keer per jaar organiseren we een bijeenkomst met als doel kennis uitwisselen, elkaar inspireren en verbinden. Dat doen we aan het einde van de werkdag van 15.00 tot 18.00 uur aan de hand van een vast programma. Bijeenkomsten worden altijd bij een van de deelnemende bedrijven georganiseerd. Zo krijg je de kans om bij bedrijven uit de regio eens achter de voordeur te kijken.

De inhoud van de sessie wordt binnen de groep bepaald. Een roulerende voorzitter en secretaris organiseren de meetings en beheren de agenda en jaarkalender.

Kennis delen met collega’s
uit het vak

Sparren over vraagstukken
en elkaar inspireren

Online platform voor het delen
van informatie en tips

Aanmelden

Na je aanmelding nemen we contact met je op om te bespreken welke kennis je meeneemt en in welke onderwerpen je zelf geïnteresseerd bent. We kijken samen op welk niveau je werkzaam bent en plaatsen je in een groep met vergelijkbare professionals in hetzelfde vakgebied.

Meld je aan!